Makeover Matte Finish Lipstick (Vegasvolt) Price in India, Specifications, Reviews & Offers. Buy online at Amazon.

Rating:
Write a review
Brand:Makeover
Product Code: 94458
Stock Instock
Buy Makeover Matte Finish Lipstick (Vegasvolt) online at Amazon. Key specs are not available.

The Lowest Price of Makeover Matte Finish Lipstick (Vegasvolt)

STORE PRICE Stock
Amazon Offers ₹2,889
FREE Shipping
GO TO STORE

Price Comparison

STORE PRICE Stock
Amazon Offers ₹2,889
FREE Shipping
GO TO STORE

Makeover Matte Finish Lipstick (Vegasvolt) Features

  • Key specs are not available.

The lowest Makeover Matte Finish Lipstick (Vegasvolt) Price in India is ₹2,889 at Amazon.
Buy Makeover Matte Finish Lipstick (Vegasvolt) online at Amazon.
The online price is valid across the cities in India including Bangalore, Chennai, New Delhi, Hyderabad, Kolkata, Mumbai and Pune. Before purchasing, please refer to the specific online store for any variation in the price.
Prices are subjected to change, please check the latest price at the respective store.
Check the Estimated Delivery, Shipping Cost, Cash on Delivery (COD) and EMI options while purchasing this product.
Please go through Makeover Matte Finish Lipstick (Vegasvolt) full specifications, features, expert review and unboxing videos before purchasing.

Makeover Matte Finish Lipstick (Vegasvolt) Specifications

Technical Details
Brand MAKEOVER
Color As shown in the image
feature Rich pigmented matte lipstickNon-drying formulaApply straight from the bullet or for more precise application use a Makeover Lip Brush
Manufacturer Makeover
Manufacturer Part Number LO229
Model LO229
Model Number LO229
Number of Items 1
Size As shown in the image
Warranty

Write a review

Note: HTML is not translated!

Rating Bad            Good

TAGS: Makeover, Matte, Finish, Lipstick, Vegasvolt, Makeover Lipstick Price In India, Makeover Lipstick Crayon, Makeover Lipstick Matte Liquid, Makeover Lipstick Shades Review, Makeover Lipstick Online
 makeover lipstick shades review, m.a.c liquid lipstick b07

Makeover Matte Finish Lipstick (Vegasvolt) Reviews from YouTube

SWATCH SEMUA WARNA! MAKEOVER COLOR HYPNOSE CREAMY LIPMATTE
TOP 10 MAC lipsticks & Swatches | Nudes, Pinks,Oranges & Red |
MAKEOVER LIQUID LIPCREAM SWATCHES ALL SHADE
(LENGKAP!) MAKE OVER Transferproof Matte Lip Cream SWATCH + REVIEW
Paling suka kalo biya review lipstick, bibir biya bagus n sexy, jadi bikin lipstik yg dipake kelihatan makin bagus n yg nonton kena racun😍😘
racun betul kak 😭
kak biya cantik banget 😭
Dari sekian beauthy vloger yg aku tonton cuman biya doang yg bs menampilkan warna asli lipstiknya....fix nonton biya aj Deh yak😍💓
Kak makeupnya bagus bgt flawless & natural bgt eyeshadow nyaaaa luv 😍
Saran dong mending ini atau yang ultra hi matte? Bimbang aku 😟
Biya cantiiiiiiikkk ❤️❤️❤️❤️
suka bgt sama makeup nua disiniii .bener2 cocok .cuantikkk
😍yg cocok utk sawo mateng no brp y mb? jgn yg ngejreng tp g pucet juga,mksh mba🙏🏻
Ini yg ak cariiiiiiiii lipstik gni yg ak mau...bingung bagus smua
terbukti bagusnya gilaaa❤️❤️❤️ nomor 6&9 kerenn
tahan lama ga ka? transfer ke masker
1. Charm 2. Hypnotic 3. Adore 4. Magnet
Kemanaa ajaa baru nemu channel ini.. :") aaahh dr dlu emg udh secinta itu sm produk2 makeover dan baru nemu review lip swatches yg hypnose iniii, gilaaaa gilaaa semua warnanya keluar bgt di skin tone kak fatya which is skin tone cewe2 asiaa yg sawo mateng- kuning langsat... :") duhhh udah nebak sih td ke 4 warna td bener2 masuk bgttt, sama bgt kaya warna yg ku sukaa, emg paling gabisa milih satu.. :") auto masuk jd wish list lipstick of the year ! ❤
Kak.. yg cocok buat kulit sawo matang dan dark lips shades berapa ya??
Suka banget sama warna make up kak biya.... Review dong kk product apa ajah yg dipake suka sama warna eye shadow dan blush on nya😭❤️
Oke ini yg ak cari stlah bbrpa wakt bersabar untuk bl
Fatya Biatch Channel... LOL
1, 9, 10, 11 yg ak sukaaaaa
Nah ini make over bagus ini sudah beli
Dark no lait ys
See Sheer, Ruby Woo and So Chaud looked the best on you. I like your name :-)
U look beautiful ❤️
Vanity vs libertine
Brp hargax?
Nah kan bingung bli yg mna
Pke gelas atom yg wrna bening saranku
suka bgt,sgala tes di kasi unjuk,jdi bnr bnr tau kita nya,sukaa!💓💓💓
Sexy bangeeet lips nya 😍
Cosmopolitan ,libertine mantap
Ka no 04 sm 08 cakepan mana.
Suka banget sama review nya bener bener bisa buat liat warnanya secara asli pas mau beli
Makeover emang wangi tapi buat nya Emang buat orang barat
Lucu kak
Pake pixy nggk cocok, pake wardah gak cocok bibir ku mlh rusak pecah pecah. Cuma cocok make makeover❤ bibir tetep lembab nggk kering nggk menghitam💕
Gua pake yg no 006 cosmopolitan sama no 11 keren bgt merah nya cetar galak... dari pagi ketemu pagi juga gak bakal ilang walopun buat mandi...
Suka banget kamu review lipstik jelas banget ,aku klo cari lipstrik selalu liat dari channel km
Mkn gorengn kk.aku puyak nmer.008.005.002.007.0011
Malah jadi laper gue nonton ini:((
3:02 🙄🤣
Vanty bagus bgt
I'm so proud being your ex teacher verooo ☺☺
Besar banget bibirnya
Info outfit (harga+beli dimana) sudah ada di desc box✨ Tinggiku: 158 cm (i know i look taller in the video😂 camera angle is crazy, rite?) Beratku: 43-45 kg ~Time stamp~ B01 01:00 B02 02:09 B03 03:27 B04 04:39 B05 05:46 B06 07:06 B07 08:23 B08 09:43 Thankyou for watching! I❤️U
Salfok sma suaranya bagus bgt parah 🥺🥺🥺🥺
Selamat pagi, kak kenalin aku febri, aku mau nawarin Make Over Powerstay Transferproof Matte Lip Cream, mau aku jual soalnya kesalahan pilih Warna, produknya masih baru, malah belum aku buka dari awal aku dapet paketnya, kalau mau segera hub WA 081331720629
Selamat sore, kak kenalin aku febri, aku mau nawarin Make Over Powerstay Transferproof Matte Lip Cream, mau aku jual soalnya kesalahan pilih Warna, produknya masih baru, malah belum aku buka dari awal aku dapet paketnya, kalau mau segera hub WA 081331720629
Likeeeeeeeee💜💜
Namaku juga adel loh kak😁
Namaku juga adel loh kak😁
❤️❤️❤️❤️❤️
Aesthetic bgt kak😭
Baru pertama kali nonton suka sama videonya yg ga neko2. Kalo beres pandemi trus bikin swatch lip cream lagi jgn lupa dites ke cilok kopma ya.
Crop denim sama black bootsnya beli dimana
Daritadi nonton video sampe habis baru ngeh kalau ini vid tahun lalu?!🤣 Btw, makasih banyak kak Adel. Gila sih videonya keren banget. Ga cuman videonya tapi reviewnya juga bagus dan memuat informasi yang emang dibutuhkan👍 keren👏😚
cuma mau bilang, mbaknya manis bangetttt😍😍😍😍
Ternyata di aq shade B07 jatohnya pink gitu huhu.. pngn saya jual jd nya.. mngkin krna bbir ku item sih
kak cobain yg shade baru dong🥺
Look yg terakhir cantik banget. 👍👏
Untuk bibir kering cocok gk
"What kind of sorcery is this?" 😂
Anak UPI ya neng?
sukaaaa konsep videonyaa

Related Products

Makeover Artist Intense Lipstick (Ametista) Price in India

₹2,216 ₹2,216
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF

Makeover Artist Intense Lipstick (Love Devotion) Price in India

₹3,172 ₹3,172
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF

Makeover Artist Intense Lipstick (Flair) Price in India

₹2,801 ₹2,801
FREE Shipping
1 Stores
-53% OFF

Makeover Artist Intense Lipstick (Naked Dolly) Price in India

₹3,308 ₹3,308
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF

Makeover Matte Finish Lipstick (Pink Nouveau) Price in India

₹4,243 ₹4,243
FREE Shipping
1 Stores
-28% OFF

Makeover Matte Finish Lipstick (Lustering) Price in India

₹932 ₹932
FREE Shipping
1 Stores
-47% OFF

Makeover Artist Intense Lipstick (Pink Stain) Price in India

₹3,210 ₹3,210
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF

Makeover Artist Intense Lipstick (Rose Caprice) Price in India

₹1,779 ₹1,779
FREE Shipping
1 Stores
-5% OFF

Makeover Matte Finish Lipstick (Millie) Price in India

₹2,786 ₹2,786
FREE Shipping
1 Stores
-53% OFF

Makeover Matte Finish Lipstick (Voila) Price in India

₹2,910 ₹2,910
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF

Makeover Artist Intense Lipstick (Mindgame) Price in India

₹2,151 ₹2,151
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF

Makeover Artist Intense Lipstick (Success) Price in India

₹2,440 ₹2,440
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF

Makeover Matte Finish Lipstick (Vogue) Price in India

₹5,843 ₹5,843
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF

Makeover Artist Intense Lipstick (Cocoa Bronzer) Price in India

₹2,908 ₹2,908
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF

Makeover Matte Finish Lipstick (Please Me Too) Price in India

₹5,069 ₹5,069
FREE Shipping
1 Stores
-17% OFF

Makeover Matte Finish Lipstick (Capricious) Price in India

₹11,400 ₹11,400
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF

Makeover Matte Finish Lipstick (Happy Ending) Price in India

₹2,934 ₹2,934
FREE Shipping
1 Stores
-50% OFF

Makeover Artist Intense Lipstick (Taffy) Price in India

₹3,374 ₹3,374
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF

Makeover Artist Intense Lipstick (Bon Bon) Price in India

₹8,387 ₹8,387
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF

Makeover Artist Intense Lipstick (My Queen) Price in India

₹3,199 ₹3,199
FREE Shipping
1 Stores
-46% OFF

Makeover Artist Intense Lipstick (Falbala) Price in India

₹2,998 ₹2,998
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF

Makeover Artist Intense Lipstick (Peach Passion) Price in India

₹3,187 ₹3,187
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF

Makeover Artist Intense Lipstick (Obsessed) Price in India

₹13,470 ₹13,470
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF

Makeover Artist Intense Lipstick (Rose Culte) Price in India

₹5,855 ₹5,855
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF

Makeover Artist Intense Lipstick (Grape) Price in India

₹2,978 ₹2,978
FREE Shipping
1 Stores
-0% OFF